Online talkshow "Help! Mijn kind is een puber!"

Een interactieve online talkshow voor ouders over genotmiddelen, sociale media, relaties & seksualiteit en stress, somberheid en suïcidaliteit.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn puber veilig met seks om gaat? Wat doe ik met mijn puber die somber is en het leven niet meer ziet zitten? En wanneer is het gamegedrag van mijn puber zorgelijk? Wat doe ik als ik een zakje wiet vind onder het kussen van mijn puber? En welke regels kan ik stellen over alcohol en roken? 

Wil je antwoord op al deze vragen en meer? Praat je hier graag over mee via een live chat? Vanaf 25 mei 2021 worden er vier afleveringen van de online talkshow ‘Help! Mijn kind is een puber!’ uitgezonden. Speciaal voor ouders en verzorgers van opgroeiende pubers in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar, live te volgen vanuit je eigen huiskamer!  

Meld je aan via www.laatzenietverzuipen.nl/talkshow
Op deze pagina vind je ook meer informatie over de afleveringen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. We gaan vertrouwelijk met je gegevens om en je kunt de talkshow volgen met een eigen gekozen naam. Je kunt je aanmelden voor de volgende vier data:
 
Dinsdag 25 mei       19.30 uur     Aflevering 1 Seksualiteit & relaties
Dinsdag 1 juni         19.30 uur     Aflevering 2 Social media & gamen
Dinsdag 8 juni         19.30 uur      Aflevering 3 Genotmiddelen
Dinsdag 15 juni       19.30 uur     Aflevering 4 Stress, somberheid & suïcide

Talkshow puber