Het TEJO-huis luistert en helpt

Heb je een probleem waar je niet over kunt of wilt praten met anderen? Bij TEJO ben je altijd welkom. Zij zorgen ervoor dat jouw probleem bespreekbaar wordt, zodat je er niet mee rond blijft lopen.

 

Therapeuten voor jongeren

TEJO biedt jongeren tussen de 10 en 20 jaar laagdrempelige therapeutische hulp. Deze hulp is volledig anoniem en gratis. Op het moment dat jongeren hulp nodig hebben, biedt TEJO deze op een voor hen bereikbare plaats. Deze hulpverlening wordt aangeboden door professionals die werken op vrijwillige basis vanuit verschillende TEJO-huizen, gesteund door gastvrouwen en gastheren en andere deskundige vrijwilligers.

 

Preventieve hulp

TEJO wil preventieve hulp bieden door dringende hulpvragen snel en professioneel op te pakken. Zo zorgen zij ervoor dat de probleemsituatie niet escaleert en dat jongeren op tijd geholpen worden. TEJO zorgt dat het persoonlijk welzijn van jongeren verbetert zodat hun ontwikkelingsproces op een zorgeloze manier voortgezet wordt. 

 

Bereikbaarheid TEJO

Ben je even de weg kwijt? Aarzel dan niet en neem gratis en anoniem contact met TEJO op. Wegens het coronavirus, is het TEJO-huis in Goes momenteel helaas gesloten. Wel blijven ze telefonisch beschikbaar. Je kunt TEJO bellen of WhatsAppen via 06-53937099. Raadpleeg de website van TEJO voor meer informatie. 

Therapie voor jongeren